Cara Unsuspended Akaun Twitter Yang dah Suspended

     Semalam, tiba-tiba ada seorang hamba Allah ni tweet dengan Mal. Dia tanya macam mana nak unsuspendedkan balik twitter yang dah suspended? Kat bawah ni hasil print screen conversation Mal dengan dia. Ada siapa-siapa lagi yang pernah jadi macam ni ke?


Kalau sekali je suspended, takpe. Kalau dua kali, faham-faham la.

     Memang betul, semua orang sayang akaun twitter masing2. Ada banyak cara yang boleh buat akaun twitter kita suspended. Takkan la bila twitter kita dah suspended, kita nak biar je? Lain la kalau kita ni baru berjinak-jinak dalam ber"tweet". So, apa-apa pon, jaga lah twitter masing. =)


1 comment:

  1. salam. boleh bantu saya tak macam mane nk restore akaun twitter yg kite dah deaktif kan lebih dr 30 hari. sy nak sgt akaun tu balik. ada idea tak or mmg dh xbole restore balik yup? help me... =(

    reply at : nikiysa.kynn@gmail.com

    tq in advance. =)

    ReplyDelete