ABOUT MAL

           Hai gais gerls der sis sekalian. Nama aku Ikmal Faiz. Seorang manusia yang berjantina lelaki yang dianugerahkan kelebihan hensem sejak 11 Julai 1995. Sekarang tengah sambung study kat UiTM Pasir Gudang Johor. Kos apa tu tak penting sebab yang penting lekkk luuuu baca dulu benda yang aku merepek kat blog kesayangan aku ni.


Jangan pandang lelame karang tergoda

          Sebenarnya kesian tengok blog ni haa dah lama sangat tak hapdet. Tak perasan pulak sampai 2 tahun tak post kat blog ni howemjiiii busynya seorang ikmal study sampai lupakan blog kesayangan dia. Dulu kecik2 nak buat diari tapi tak kesampaian pulak. Takpela dah besar ni boleh la kot slow2 tulis diari tetiap hari so karang bila dah tua pastu baca balik blog ni boleh la gelak sensorang bila baca balik perjalanan hidup yang disanubarikan di dalam sebuah blog yang serba kekurangan ni.


          Ohh lagi satu kalau korang ada twitter ke instagram ke boleh la search @malskema pastu boleh la tekan button follow tu sekali. Yang gegadis tu tekan follow leklok karang takut tetiba follow hati saya pulak karang tak pepasal nak kena hantar rombongan pulak.