Awesome Photo Contest

         Bila bukak dashboard tadi, tiba2 ternampak pulak update dari sorang blogger ni. Tajuk dia adalah "Awesome Photo Contest". Kalau nak ikutkan hati ni, memang malas nak join. Tapi bila tengok tema contest dia, rupa-rupanya adalah friendship. Nak tahu kenapa Mal join? Sebab bila dah tamat dpm ni baru la rindu kat kawan2. Hemm. Rindu nak karaoke lagu jiwang sama2. 

Klik gambar ni. 
  

         Bagi Mal gambar ni memang banyak nostalgia kat kepala ni..

Kenangan berbasikal ke Tanjung Piai, Johor

          Ni la kawan2 Mal yang join sekali berbasikal ke Johor. Nak tengok lagi, klik http://ikmalfaiz.blogspot.com/2011/11/kembara-berbasikal-ke-hujung-benua-asia.html. #rindumembersekolah

7 comments:

  1. tq sebab join contest..
    good luck..

    ReplyDelete
  2. najihah datang dr contest y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadira.html

    ReplyDelete
  3. najihah datang dr contest y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadira.html

    ReplyDelete
  4. Jom join contest Mksyahir.com ! Hadiah tunai okay ;)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

    ReplyDelete
  5. Datang singgah....and good luck!..

    http://anginsbayu.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

    ReplyDelete
  6. Salam..Hai saya salah satu peserta dari contest yang sama.. Saje nak terjah..hehe..Good luck yer.. Saya dah Follow awak..Follow Me back ok. . http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

    ReplyDelete
  7. dr contest yg sama :) good luck to u.. follow =)

    http://athirahdiyana87.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

    ReplyDelete