Jom exchange link sambil blogwalking



   Tadi, Mal saje je blogwalking kat blog orang lain. Lantak la Mal kenal ke tak. Peduli ape. Asalkan namenye BLOGWALKING. Dalam hati ni menyirap je bila tengok blog2 yang cantik, stylo dan pelbagai lagi yang sewaktu dengannya. Adoi. Nak wat camne. Kalo dah takde bakat dalam bab2 menghias ni, memang buruk la blog tu. 

   Setelah penat 'mengexchange' link kat blog orang lain, Mal terjumpa satu cara yang mudah untuk exchange link. Setelah berfikir sebanyak satu kali, Mal bercakap sorang2 dalam hati, "baik aq letak widget ni kat blog aku..". So, Mal pun mengambil keputusan untuk meletakkan widget tersebut di blog Mal.


senang kan??

   Lepas ni, senang la nak exchange link dengan korang. So, jangan lupe tinggalkan link korang.. :)

1 comment: