Cara mudah convert video youtube ke format mp3 (tanpa software)

Apa khabar semua?? Adoi.. Penat la tahun ni. Macam2 benda kene buat. Nak wat cam mana, name pon form 5. Punya la sibuk sampai tak ade mase langsung nak update blog. Oleh sebab hari ni Mal ade mase (walaupon tak banyak), Mal tak peduli, Mal tetap nak post jugak. HAHA!!

K. Hari ni Mal nak bagitahu tips yang maybe ramai dah tahu. Tapi Mal pedulik ape. Oleh sebab nie blog Mal, so sukati Mal la nak letak ape. Kalo rase dah tahu tentang tips ni, tak payah susah2 nak bace post ni. Layan fb lagi bagus. Mesti ramai antare korang yang selalu bukak web youtube.com kan? Dan part yg paling best adalah bile korang terpakse b'susah payah gunakan pelbagai software untuk download lagu yang korang suke? Don't worry. Sebenarnya ada cara yang senang.

1. Pergi ke youtube dan copy url

2. Pergi ke laman youtube-mp3.org

3. Masukkan link dan convert





Amacam? Senang tak? Bagi Mal, care ni lagi senang dari gunakan video converter dan care2 yang lain. So, enjoy.. : )

13 comments:

  1. hye!!thanks 4 d wonderful tips!

    ReplyDelete
  2. tp utk durasi kurang 20 minit.kalau nak download yg lebih 20 minit mcmaner

    ReplyDelete
  3. I really thank you for the valuable info on this great subject and look forward to more great posts. Thanks a lot for enjoying this beauty article with me. I am appreciating it very much! Looking forward to another great article. Good luck to the author! All the best! YouTube mp3 Script

    ReplyDelete