Cara jadikan laptop sebagai modem wifi

K. Hari ni Mal nak kongsi tips sikit. Cube bayangkan dekat rumah korang hanya ada satu modem. Tapi yang nak gunakan internet ramai pulak. Adik beradik korang sume ade laptop, phone pulak bukan main canggih lagi siap ade wifi pulak 2 tapi modem ade satu je. Bile dah macam 2, ape lagi, mesti sume berebut nak gunakan internet betul x?

So, Mal nak bagitahu sikit. Kepada mereka yang menghadapi masalah2 seperti di atas, korang boleh download software CONNECTIFY. Korang boleh search kat google atau klik kat sini untuk ke page download CONNECTIFY.






Software ni akan menjadikan laptop korang sebagai modem wifi. Korang boleh set kan name wifi sendiri cam CONNECTIFY-MAL SKEMA. Password pon boleh set gak untuk memastikan x de sape2 rembat wifi korang.

So, pe tunggu lagi? Download la sekarang.. 

5 comments:

  1. saya ada sediakan tools dan tutorial hack wifi khas utk newbie yg baru blaja…sume lengkap…cume tggal nk launch je…lawat:
    http://godamwifi.blogspot.com/

    note: hack itu salah..gunekn utk tujuan tertentu je…saya jual tools utk berniaga..bukan galakkan hack2 nih…harap faham k..sy pn xmau wifi saya dihack pnat je baya bulan2… ..trime kasih admin

    ReplyDelete
  2. tpi kenapa xlaju ya..ada cara x nak lajukan...hehe..sya guna laptop compaq preserio v3700,intel core 2,2 gb ram

    ReplyDelete
  3. Thanks for eνery othеr informativе wеb site.
    Thе plaсe еlse may just Ӏ get that kіnd of info ωritten in
    such a perfect meanѕ? I've a undertaking that I'm just now working on, and
    I've been at the look out for such info.

    Also visit my webpage: garden center signs
    my web page :: garden center services

    ReplyDelete